Terrein reiniging en onderhoud

Wij reinigen en onderhouden (bedrijfs)terreinen, parkeergarages en opritten waar vervuiling ontstaat. Hierbij combineren wij verschillende schoonmaaktechnieken

Reinigen van uw terrein

Door drukke bedrijfsvoering en tijdgebrek ontsnapt vaak de aandacht aan het onderhoud van uw terrein. Ook kan het komen door een gebrek aan expertise. Dit kan op uw terrein resulteren in bladoverlast, beplantingoverlast, onkruidoverlast, sneeuwoverlast, verkleuringsaanslag, gebruikerssporen van auto’s en andere soorten van vervuiling.

Voor al deze soorten overlast bieden wij een oplossing.

Het reinigen van een parkeergarage wordt bijvoorbeeld een makkelijke klus door het gebruik van onze schrob-zuigmachine.

Interessante nevendiensten die wij hiermee kunnen combineren zijn onder andere het machinaal schrobben van vloeren, snoeiwerkzaamheden, prullenbakken ledigen, gevelreiniging of glasbewassing.

Afhankelijk van de gebruiksintensiviteit, de locatie, het budget en de wensen van opdrachtgever(s) zal er een plan van aanpak gemaakt worden.

Wij zorgen ervoor dat uw terrein in orde is om klanten te ontvangen.

Voor wie doen we dit?

Objecten waar wij terrein onderhoud uitvoeren zijn onder andere bedrijfspanden, winkels, scholen, gebouwen van VvE’s (Vereniging van eigenaars), stichtingen en overheidsinstanties, maar ook woningen van particulieren.

Bij bedrijfspanden verwijderen wij bijvoorbeeld wekelijks blad en vervuiling van het terrein, zodat zij zich daar niet mee bezig hoeven te houden.

Hoe vraag ik dit aan en hoe worden de kosten berekend?

Om tot een prijsindicatie/advies te komen kan telefonisch of per e-mail contact met ons worden opgenomen. Ook is het mogelijk om op onze website ‘de schoonmaakscan’ in te vullen als het gaat om meerdere diensten. Het is belangrijk dat u ons zoveel mogelijk informatie verschaft over de situatie en uw specifieke wensen, maar indien nodig komen wij uiteraard op locatie om een en ander te bespreken.

Ons streven is om binnen één week na uw aanvraag een vrijblijvende offerte te overleggen. Indien deze akkoord bevonden wordt plannen we gezamenlijk een geschikte startdatum in voor de uitvoering van de werkzaamheden.

JG Totaal Schoon Onder de Linden 44, 6903 AT Zevenaar
Email: contact@jgtotaalschoon.nl

Bel ons op 06 - 2035 2073
Copyright JG Totaal Schoon 2021 - 2023  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden
Design & development by: Timeless Design