Glasbewassing

Schone ramen zorgen voor een nette uitstraling van uw object. Onze ervaren glazenwassers hanteren de juiste werkwijze en schromen niet om op hoogte te werken.

Glasbewassing is een zeer ruim begrip

Dit komt omdat glasbewassing op veel verschillende manieren uitgevoerd kan worden, afhankelijk van type glas, bereikbaarheid, hoogte en veiligheid. Elk object wordt dan ook verschillend benaderd.

Als wij een duidelijk beeld gekregen hebben van de situatie, wordt veelal door middel van een overeenkomst de frequentie van de dienst afgesproken. Dit hangt af van de wensen van de opdrachtgever, het object, de locatie en het budget. Wij adviseren u over de mogelijkheden, zodat dit naadloos aansluit. Indien er tussentijds aanpassingen nodig zijn, gaan wij daar flexibel mee om door met u mee te denken.

Door onze ruime ervaring en professionele uitrusting zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes uitgevoerd wordt, zoals overeengekomen.

Glasbewassing op grote hoogte

Wij zijn gecertificeerd om gebruik te maken van hoogwerkers of gevelonderhoud installaties. Afhankelijk van de situatie kunnen dit telescoophoogwerkers, knikhoogwerkers, spinhoogwerkers, schaarhoogwerkers of autohoogwerkers zijn.

In het geval van bosschages werken wij  vaak met een spinhoogwerker, omdat deze wendbaar is, weinig ruimte in beslag neemt voor het stempelen en makkelijk is te verplaatsen. Deze hoogwerker kan een werkhoogte van maximaal 21 meter bereiken. Een interessante nevendienst die wij hiermee nog kunnen combineren is bijvoorbeeld gevelreiniging.

Voor wie doen we dit?

Objecten waar wij glasbewassing uitvoeren zijn onder andere bedrijfspanden, winkels, scholen, gebouwen van VvE’s (Vereniging van eigenaars), stichtingen en overheidsinstanties, maar ook woningen van particulieren.

Bij een vereniging van eigenaren zorgen wij ervoor dat bewoners van te voren duidelijk op de hoogte worden gebracht wanneer de geplande werkzaamheden worden uitgevoerd.

Hoe vraag ik dit aan en hoe worden de kosten berekend?

Om tot een prijsindicatie/advies te komen kan telefonisch of per e-mail contact opgenomen worden. Ook is het mogelijk om op deze website ‘de schoonmaakscan’ in te vullen als het gaat om meerdere diensten. Wanneer nodig wordt er een afspraak op locatie gemaakt. Het is bij de prijsindicatie/ het advies belangrijk om zoveel mogelijk informatie te verkrijgen over de situatie en specifieke wensen.

Ons streven is om binnen één week na uw aanvraag een vrijblijvende offerte te weerleggen. Indien deze akkoord bevonden wordt, plannen we een geschikte start datum van uitvoering.


JG Totaal Schoon Onder de Linden 44, 6903 AT Zevenaar
Email: contact@jgtotaalschoon.nl

Bel ons op 06 - 2035 2073
Copyright JG Totaal Schoon 2021 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden
Design & development by: Timeless Design