Hogedruk reiniging

Hogedruk reiniging is een krachtige en efficiënte schoonmaakmethode die je in meerdere situaties kunt toepassen. Een specifiek voordeel van hogedruk reiniging is dat er vaak zonder chemicaliën gewerkt kan worden, wat het milieu ten goede komt.

De kracht van hogedruk reiniging

Een hogedrukreiniger is onmisbaar in elk schoonmaakbedrijf. Dit komt doordat de kracht van een hogedrukreiniger allerlei soorten ondergronden veilig, relatief snel en tot diep in de poriën reinigt.

Een hogedrukreiniger wordt onder andere gebruikt voor het reinigen van gevels, betonnen vensterbanken, galerijen, bestrating, hekwerken, beplatingen, roosters, etc. Deze werkzaamheden vinden bijna altijd plaats in de buitenlucht. Er zijn verschillende soorten hogedrukreinigers waar wij gebruik van maken. De keuze wordt van te voren bepaald door het te reinigen object en de graad van vervuiling.

De hogedrukreiniger wordt vaak ingezet voor het reinigen van gevels. Als een gevel door de jaren heen veel te verduren heeft door invloeden van buitenaf kunnen er ongewenste problemen ontstaan zoals  mos, schimmel, algen of kleurverschillen.

We begrijpen maar al te goed dat u het belangrijk vindt dat uw object er fris en schoon bijstaat, zodat u zorgeloos een visitekaartje kunt afgeven.

Zie het verschil

Voordelen van een degelijk onderhoudsplan

Vaak worden wij ingeschakeld als het kwaad al geschied is. Wij zeggen onze opdrachtgevers altijd ‘voorkomen is beter dan genezen’.

Hoe eerder u een degelijk onderhoudsplan gerealiseerd heeft voor uw object, hoe langer het materiaal in goede staat blijft. Atmosferische vervuiling is een belangrijke oorzaak van aantasting. Deze aantasting kan slecht te zien zijn door hoog gelegen of onbereikbare delen. Door tijdig uw object te laten reinigen voorkomt u hogere onverwachte kosten. Dit zien wij dan ook als een investering.

Vaak zit er een coating of impregneer-product op uw object, wat door tijdig te reinigen langer in takt blijft. Hoe langer men wacht, hoe meer het te lijden heeft. Dit kan resulteren in bijvoorbeeld gebroken voegen of corrosie. Regelmatig heeft de ondergrond dermate geleden dat wij adviseren om een nieuwe coating of impregneer-laag aan te brengen na het reinigen. Meer informatie hierover vind u onder het kopje “ services’’.

Vaak zit er een coating of impregneer-product op uw object, wat door tijdig te reinigen langer in takt blijft. Hoe langer men wacht, hoe meer het te lijden heeft. Dit kan resulteren in bijvoorbeeld gebroken voegen of corrosie. Regelmatig heeft de ondergrond dermate geleden dat wij adviseren om een nieuwe coating of impregneer-laag toe te brengen na het reinigen. Meer informatie hierover vind u onder het kopje “ services’’.

Voor wie doen we dit?

Objecten waar wij hoge drukreiniging uitvoeren zijn voornamelijk bedrijfspanden, winkels, scholen, gebouwen van VvE’s (Vereniging van eigenaars), stichtingen en overheidsinstanties, maar ook woningen van particulieren.

Bij een Vereniging van eigenaren reinigen wij bijvoorbeeld de galerijen (looppaden hekwerken en betonranden) van vervuiling en verkleuring.

Hoe vraag ik dit aan en hoe worden de kosten berekend?

Om tot een prijsindicatie/advies te komen kan telefonisch of per e-mail contact met ons worden opgenomen. Ook is het mogelijk om op onze website ‘de schoonmaakscan’ in te vullen als het gaat om meerdere diensten. Het is belangrijk dat u ons zoveel mogelijk informatie verschaft over de situatie en uw specifieke wensen, maar indien nodig komen wij uiteraard op locatie om een en ander te bespreken.

Ons streven is om binnen één week na uw aanvraag een vrijblijvende offerte te overleggen. Indien deze akkoord bevonden wordt plannen we gezamenlijk een geschikte startdatum in voor de uitvoering van de werkzaamheden.

JG Totaal Schoon Onder de Linden 44, 6903 AT Zevenaar
Email: contact@jgtotaalschoon.nl

Bel ons op 06 - 2035 2073
Copyright JG Totaal Schoon 2021 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden
Design & development by: Timeless Design