Onze werkwijze

Duidelijk inzicht in gemaakte afspraken met een overzichtelijke planning

Een No-nonsense aanpak en de beste producten

Met de beste producten en passie voor het vak staan wij gereed voor potentiële nieuwe opdrachtgevers.  Zodra duidelijk is wat er van ons wordt verlangd gaan wij direct aan de slag om dit te kunnen bewerkstelligen en zal er stapsgewijs  een plan van aanpak worden gemaakt.

  1. Als eerste zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden om de wensen van de opdrachtgever te inventariseren.
  2. Wij lichten de benodigde werkzaamheden toe en bespreken meerdere opties indien van  toepassing.
  3. Er zal worden gekeken naar eventuele risico’s, zodat werknemers veilig en verantwoord de werkzaamheden kunnen uitvoeren.
  4. Wij maken een offerte en gaan na akkoord gezamenlijk in overleg wanneer de werkzaamheden kunnen worden gestart.  
Wij houden van een nette en frisse uitstraling van ons pand. JG Totaal Schoon heeft bij ons de gevelbeplating gereinigd en de complete glasbewassing uitgevoerd. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en de bekwame werkwijze van JG Totaal Schoon, een prima bedrijf!
Carwash de Liemers

Hoe werken wij op locatie en hoe gaan wij om met afspraken

Gemaakte afspraken worden nauwkeurig geformuleerd in onze agenda. Dit voorkomt dat er werkzaamheden vergeten of overgeslagen worden. Meestal wordt er een bepaalde frequentie overeengekomen van een of meerdere diensten die wij ook zorgvuldig inplannen. Zodra de betreffende werkzaamheden aan de beurt zijn informeren wij de opdrachtgever wat we gaan doen en wanneer dit zal worden uitgevoerd.

Veilig en vlekkeloos werken staat bij ons hoog in het vaandel, daarom zal er eerst gekeken worden naar potentiële risico’s voor uw pand of omgeving. Wij doen er alles aan om onze kwaliteit te waarborgen en zo min mogelijk overlast te bezorgen tijdens onze werkzaamheden.

Zodra de werkzaamheden na volle tevredenheid zijn afgerond verzenden wij u een betaallink of factuur.

Periodieke controle en contracten

Afspraken voor de duur van een project of op vaste dagen en tijden zullen schriftelijk worden vastgelegd in een contract.

Periodiek zullen wij contact met u opnemen om te inventariseren of alle werkzaamheden naar wens worden uitgevoerd of dat er aanpassingen gemaakt moeten worden.   

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u een afspraak maken om op locatie persoonlijk te bespreken hoe wij u van dienst kunnen zijn? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

JG Totaal Schoon Onder de Linden 44, 6903 AT Zevenaar
Email: contact@jgtotaalschoon.nl

Bel ons op 06 - 2035 2073
Copyright JG Totaal Schoon 2021 - 2023  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden
Design & development by: Timeless Design