Algemene schoonmaak

Een opgeruimde, frisse en schone locatie is een visitekaartje voor iedereen

Reiniging van uw ruimtes

Niets is fijner dan werken in een schone en frisse omgeving. Medewerkers voelen zich prettiger, wat bijdraagt aan een goede werksfeer.

Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van kantoren, sanitaire ruimten en entrees.

Zowel voor eenmalige als periodieke schoonmaak maken wij een op maat gemaakt plan en denken wij mee met uw wensen.

Wat andere over ons zeggen:
Wij zijn tevreden met het resultaat van JG Totaalschoon. Ze gaan zorgvuldig om met onze spullen en mocht er iets in overleg gedaan moeten worden, dan bespreken ze dit netjes. Leuke mensen die duidelijk plezier in hun werk hebben. Melanie Töpfer / De Slimme Jongens

Voor wie doen we dit?

Objecten waar wij algemene schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren zijn voornamelijk bedrijfspanden, winkels, scholen, gebouwen van VvE’s (Vereniging van eigenaars), stichtingen en overheidsinstanties, maar ook woningen van particulieren.

Bij bijvoorbeeld het reinigen van kantoren of trappenhuizen zorgen wij voor duidelijke communicatie, werkomschrijvingen, professionele apparatuur en ervaren medewerkers, zodat het overeengekomen programma altijd zoals besproken uitgevoerd wordt.

Hoe vraag ik dit aan en hoe worden de kosten berekend?

Om tot een prijsindicatie/advies te komen kan telefonisch of per e-mail contact met ons worden opgenomen. Ook is het mogelijk om op onze website ‘de schoonmaakscan’ in te vullen als het gaat om meerdere diensten. Het is belangrijk dat u ons zoveel mogelijk informatie verschaft over de situatie en uw specifieke wensen, maar indien nodig komen wij uiteraard op locatie om een en ander te bespreken.

Ons streven is om binnen één week na uw aanvraag een vrijblijvende offerte te overleggen. Indien deze akkoord bevonden wordt plannen we gezamenlijk een geschikte startdatum in voor de uitvoering van de werkzaamheden.

JG Totaal Schoon Onder de Linden 44, 6903 AT Zevenaar
Email: contact@jgtotaalschoon.nl

Bel ons op 06 - 2035 2073
Copyright JG Totaal Schoon 2021 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden
Design & development by: Timeless Design