Gratis schoonmaakscan

Wij bieden bedrijven en organisaties een gratis schoonmaakscan aan, met als doel een duidelijk plan van aanpak en een lange termijn samenwerking.

Wij streven naar wederzijds vertrouwen

Schoonmaak bestaat uit veel verschillende categorieën en elke situatie dient individueel benaderd te worden.

Het liefst brengt u deze werkzaamheden onder bij een gespecialiseerd bedrijf, zodat u zich kunt focussen op uw eigen taken.

Wij zijn hiervoor uw geschikte partner, met een team die jaren lange ervaring heeft op alle facetten van schoonmaakgebied.

Met een schoonmaakscan brengen wij alle werkzaamheden en uw voordeel duidelijk in beeld

Een duidelijk plan van aanpak

Zodra wij geanalyseerd hebben wat uw specifieke wensen zijn, gaan wij direct aan de slag met een op maat gemaakte planning.

Omdat wij meerdere diensten uitvoeren is het vaak mogelijk verschillende werkzaamheden te combineren. U profiteert daardoor van een efficiënte uitvoering en heeft het gemak van één aanspreekpunt.

Elke opdrachtgever is uniek en heeft een eigen verhaal waar wij graag naar luisteren. Het is belangrijk dat ons werk naadloos aansluit bij uw wensen.

Hoe vraag ik een gratis schoonmaakscan aan?

Om tot een schoonmaakscan te komen kan telefonisch of per e-mail contact met ons worden opgenomen. Ook is het mogelijk om op onze website bij Details / Beschrijving zoveel mogelijk benodigde informatie te verstrekken. Indien nodig wordt er een afspraak op locatie gemaakt.

Ons streven is om binnen één week na uw aanvraag een vrijblijvende offerte te overleggen. Indien deze akkoord bevonden wordt plannen we gezamenlijk een geschikte startdatum in voor de uitvoering van de werkzaamheden.

JG Totaal Schoon Onder de Linden 44, 6903 AT Zevenaar
Email: contact@jgtotaalschoon.nl

Bel ons op 06 - 2035 2073
Copyright JG Totaal Schoon 2021 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden
Design & development by: Timeless Design