Coating/Impregneer

Objecten beschermen en/of herstellen verlengt de levensduur en vermindert de schoonmaakfrequentie

Extra zorg voor uw materiaal

Alles wat zich in de buitenlucht bevindt wordt beïnvloed door atmosferische vervuiling en resulteert in aantasting van het materiaal. Bijna altijd wordt er fabrieksmatig een beschermlaag aangebracht, wat aantasting tegen gaat.

Hoe langer men wacht met het reinigen,  hoe meer deze beschermlaag wordt aangetast of zelfs in zijn geheel verdwijnt, waardoor het zijn werking verliest.

Voor bijna elk materiaal bestaat een coating of impregneermiddel. Eerst wordt bekeken wat nodig is om het materiaal te reinigen en vervolgens wordt de bescherming aangebracht. Dit zorgt niet alleen voor een nette uitstraling en bescherming, maar ook dat een reinigingsbeurt minder vaak hoeft te worden toegepast.

Een coating of impregneermiddel brengen wij aan op bijvoorbeeld gevels, betonnen vensterbanken, kunststof, trespa, glas en nog veel meer.

Voor wie doen we dit?

Objecten waar wij een beschermlaag aanbrengen zijn voornamelijk bedrijfspanden, winkels, scholen, gebouwen van VvE’s (Vereniging van eigenaars), stichtingen en overheidsinstanties, maar ook woningen van particulieren.

Panden van VvE’s zijn vaak lastiger bereikbaar en daarom is het dan meer rendabel om na het reinigen het materiaal te beschermen met een coating of impregneer laag.

Hoe vraag ik dit aan en hoe worden de kosten berekend?

Om tot een prijsindicatie/advies te komen kan telefonisch of per e-mail contact met ons worden opgenomen. Ook is het mogelijk om op onze website ‘de schoonmaakscan’ in te vullen als het gaat om meerdere diensten. Het is belangrijk dat u ons zoveel mogelijk informatie verschaft over de situatie en uw specifieke wensen, maar indien nodig komen wij uiteraard op locatie om een en ander te bespreken.

Ons streven is om binnen één week na uw aanvraag een vrijblijvende offerte te overleggen. Indien deze akkoord bevonden wordt plannen we gezamenlijk een geschikte startdatum in voor de uitvoering van de werkzaamheden.

JG Totaal Schoon Onder de Linden 44, 6903 AT Zevenaar
Email: contact@jgtotaalschoon.nl

Bel ons op 06 - 2035 2073
Copyright JG Totaal Schoon 2021 - 2023  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden
Design & development by: Timeless Design