Over JG Totaalschoon

Wij zijn een full-service schoonmaakbedrijf met een no-nonsense attitude. Ontstaan uit liefde voor het vak en gedreven onze kennis toe te passen bij opdrachtgevers.

Wie wij zijn

Hoi, ik ben Jeffrey Grishaver. Mijn bedrijf heet JG Totaal Schoon. Wij zijn een snel groeiend, fris bedrijf met inmiddels een ruim en stabiel klantenbestand, opgebouwd door vakmanschap en vertrouwen.

Heeft u zich ook wel eens gestrest gevoeld over het uitvoeren van allerlei schoonmaakwerkzaamheden? Wij hebben de routine onze opdrachtgevers te ontzorgen van glasbewassing tot gevelreiniging, voor een fijne omgeving en een representatieve uitstraling van het object.

Wij onderscheiden ons door brede kennis en gedreven mensen en vinden het belangrijk afspraken na te komen. 

Welke uitdaging heeft u voor ons?

Steeds meer mensen maken gebruik van de diensten van JG Totaal Schoon en wij zijn er trots op dat het opzeggingspercentage bijna nihil is. Onze opdrachtgevers zijn, net als wij, overtuigd dat werken op basis van vertrouwen en doen wat er is beloofd van waarde is. Ons werkgebied ligt voornamelijk in de Liemers en omstreken. JG Totaal Schoon is actief in veel verschillende sectoren omdat schoonmaak, uitstraling en een frisse werkomgeving overal van essentieel belang is.

Wij streven naar een lange termijn samenwerking in een leuke en fijne sfeer

Waar wij voor staan

Duidelijke communicatie en een laagdrempelig contact is voor ons de basis van een goede samenwerking.

Iedere opdrachtgever wordt individueel benaderd om de wensen te inventariseren, wat resulteert in een persoonlijke en vlekkeloze uitvoering van werkzaamheden.

Wij vertrouwen erop dat uw aanbeveling de beste reclame is. Wij zijn pas tevreden als u dit bent !

Wat andere over ons zeggen:
Wij hebben ons nieuwe pand betrokken in 2020 en hechten nu natuurlijk extra waarde aan een nette uitstraling. JG Totaal Schoon is een belangrijke schakel hierin: met de ramen en gevels mooi schoon blijf je het gevoel van nieuw houden! Prima volgens afspraak worden de afspraken door JG Totaal Schoon ingepland en uitgevoerd, zijn wij blij mee. Aanbevelingswaardig !!
GARAGE BEDRIJF VERHOEF ZEVENAAR

Wij blijven ons ontwikkelen

In de loop der jaren is er veel veranderd in onze sector. Vroeger werd glasbewassing op hoogte bijvoorbeeld altijd uitgevoerd met een zware, houten ladder, wat veel risico’s en lichamelijke klachten met zich mee bracht.

Tegenwoordig is er gelukkig ander materieel zoals hoogwerkers, gevelonderhoud installaties of osmose systemen. Doordat onze werknemers cursussen volgen en vakbekwaam zijn om met deze hulpmiddelen te werken zorgt dit voor een ergonomische en veilige werksfeer. Wij willen ons constant blijven ontwikkelen en doen dit door ons regelmatig te verdiepen in bijscholing en middels het uitwisselen van kennis in ons brede netwerk van collega bedrijven.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze serviceverlening of wilt u een afspraak maken om op locatie face-to-face te bespreken hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan gerust contact met ons op.

JG Totaal Schoon Onder de Linden 44, 6903 AT Zevenaar
Email: contact@jgtotaalschoon.nl

Bel ons op 06 - 2035 2073
Copyright JG Totaal Schoon 2021 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden
Design & development by: Timeless Design