Softwash

Veilig en gemakkelijk reinigen van kwetsbare ondergronden zoals gestucte muren, daken, hout, gevels, leien daken etc.

Onder gepaste druk reinigen

Softwash betekent het tot diep in de poriën reinigen van algen, bacteriën, schimmels, mos en korstmossen door middel van biologisch afbreekbare chemicaliën onder lage druk.  Dit, in tegenstelling tot de hogedruk methode waarbij de kans op schade groter is, zoals waterschade aan uw dak. 

Softwash voorkomt dat hogedrukstralen onder uw dakpannen of gevelbeplating terecht komen. U minimaliseert de risico’s en er is veel minder water nodig voor het gewenste resultaat.

De voordelen van Softwash zijn o.a. milieubewust werken door weinig waterverbruik en een 100% biologisch afbreekbaar product, geen gebruik van hogedruk en meestal geen hoogwerkers of steigers.

Voor wie doen we dit?

Objecten waar wij een Softwash toepassen zijn voornamelijk bedrijfspanden, winkels, scholen, gebouwen van VvE’s (Vereniging van eigenaars), stichtingen en overheidsinstanties, maar ook woningen van particulieren. 

Hoe vraag ik dit aan en hoe worden de kosten berekend?

Om tot een prijsindicatie/advies te komen kan telefonisch of per e-mail contact met ons worden opgenomen. Ook is het mogelijk om op onze website ‘de schoonmaakscan’ in te vullen als het gaat om meerdere diensten. Het is belangrijk dat u ons zoveel mogelijk informatie verschaft over de situatie en uw specifieke wensen, maar indien nodig komen wij uiteraard op locatie om een en ander te bespreken.

Ons streven is om binnen één week na uw aanvraag een vrijblijvende offerte te overleggen. Indien deze akkoord bevonden wordt plannen we gezamenlijk een geschikte startdatum in voor de uitvoering van de werkzaamheden.

JG Totaal Schoon Onder de Linden 44, 6903 AT Zevenaar
Email: contact@jgtotaalschoon.nl

Bel ons op 06 - 2035 2073
Copyright JG Totaal Schoon 2021 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden
Design & development by: Timeless Design