Schoonmaak bij waterschade

Bij waterschade moet snel gereageerd worden om de schade en overlast te beperken.

Wij gebruiken verschillende technieken bij waterschade

Indien uw ruimte getroffen is door waterschade is het van belang dat er zo snel mogelijk overtollig water afgevoerd wordt om schimmels of andere ongewenste problemen te beperken. Als u ons benadert met een dergelijke schade zullen wij u op de kortst mogelijke termijn alle ondersteuning bieden.

Wij maken gebruik van professionele waterzuigers en afvoerpompen die geschikt zijn voor bijna alle ondergronden. Eerst zal er gekeken worden naar de ernst van de wateroverlast en daarna gaan wij direct over tot actie. Alle niet beschadigde objecten die in de overgelopen ruimte staan zullen eerst worden veilig gesteld in bijvoorbeeld een andere ruimte. 

Objecten die niet meer te redden zijn kunnen indien gewenst door ons worden afgevoerd. Vervolgens wordt het overtollige water zo snel mogelijk uit de ruimte gezogen en kan er als dit nog nodig is een luchtontvochtiger geplaatst worden om de laatste resten water te drogen. Als alle vochtigheid onttrokken is kan de ruimte weer in gebruik genomen worden.

Voor wie doen we dit?

Objecten waar wij waterschade verhelpen zijn onder andere:

  • bedrijfspanden 
  • winkels
  • scholen
  • gebouwen van VvE’s (Vereniging van eigenaars) 
  • stichtingen en overheidsinstanties 
  • maar ook woningen van particulieren.

Bij particulieren verhelpen wij bijvoorbeeld schade door lekkage van regenwater op vloeren.

Hoe vraag ik dit aan en hoe worden de kosten berekend?

Om tot een prijsindicatie/advies te komen kan telefonisch of per e-mail contact met ons worden opgenomen. Ook is het mogelijk om op onze website ‘de schoonmaakscan’ in te vullen als het gaat om meerdere diensten. Het is belangrijk dat u ons zoveel mogelijk informatie verschaft over de situatie en uw specifieke wensen, maar indien nodig komen wij uiteraard op locatie om een en ander te bespreken.

Ons streven is om binnen één week na uw aanvraag een vrijblijvende offerte te overleggen. Indien deze akkoord bevonden wordt plannen we gezamenlijk een geschikte startdatum in voor de uitvoering van de werkzaamheden.

JG Totaal Schoon Onder de Linden 44, 6903 AT Zevenaar
Email: contact@jgtotaalschoon.nl

Bel ons op 06 - 2035 2073
Copyright JG Totaal Schoon 2021 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden
Design & development by: Timeless Design