Schoonmaak bij graffiti

Heeft u hulp nodig bij het verwijderen van graffiti op uw muren of pand, dan komen wij zo snel mogelijk langs.

Hoe verwijder je graffiti ?

Graffiti veroorzaakt een ongewenste uitstraling van uw object. Het wordt meestal aangebracht met een spuitbus op muren, houtwerk of stalen constructies. Om dit op de juiste methode te verwijderen bestaan er verschillende technieken.

Eerst zal er gekeken worden naar de ondergrond, de hoeveelheid graffiti en wordt er een inschatting gemaakt van de tijd dat de graffiti op het oppervlak zit. Vervolgens wordt de meest geschikte reinigingstechniek bepaald. We proberen als eerste om met kokend water de verflaag los te weken van het object, wat milieuvriendelijk is en gemakkelijk toepasbaar.

Indien dit onvoldoende resultaat geeft wordt er alsnog gebruik gemaakt van chemie. Meestal is dit een soort gel dat op de graffiti wordt gesmeerd, zodat deze langzaam oplost en vervolgens kan worden afgespoten. Deze methode is veilig voor uw object en de middelen zijn biologisch afbreekbaar. Indien dit nog niet afdoende is  kunnen we als laatste optie kiezen voor zandstralen, waarbij door middel van kleine korreltjes vermengd met water de graffiti als het ware van de muur geslepen wordt.

Voor wie doen we dit?

Schoonmaak bij graffiti bieden wij onder andere aan voor:

  • bedrijfspandenwinkels
  • scholen
  • gebouwen van VvE’s (Vereniging van eigenaars)
  • stichtingen en overheidsinstanties
  • maar ook woningen van particulieren

Wij zorgen door het gebruik van professionele apparatuur en vakbekwaam personeel weer voor een frisse uitstraling van bijvoorbeeld een winkelpand.

Hoe vraag ik dit aan en hoe worden de kosten berekend?

Om tot een prijsindicatie/advies te komen kan telefonisch of per e-mail contact met ons worden opgenomen. Ook is het mogelijk om op onze website ‘de schoonmaakscan’ in te vullen als het gaat om meerdere diensten. Het is belangrijk dat u ons zoveel mogelijk informatie verschaft over de situatie en uw specifieke wensen, maar indien nodig komen wij uiteraard op locatie om een en ander te bespreken.

Ons streven is om binnen één week na uw aanvraag een vrijblijvende offerte te overleggen. Indien deze akkoord bevonden wordt plannen we gezamenlijk een geschikte startdatum in voor de uitvoering van de werkzaamheden.

JG Totaal Schoon Onder de Linden 44, 6903 AT Zevenaar
Email: contact@jgtotaalschoon.nl

Bel ons op 06 - 2035 2073
Copyright JG Totaal Schoon 2021 - 2023  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene Voorwaarden
Design & development by: Timeless Design